Η παραμονή του Μάριους Γκριγκόνις από το περσινό ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σωστή. Ο Λιθουανός γκαρντ - φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2027 με τους "πράσινους", αποτελώντας μία ακόμη εσωτερική μεταγραφή για την ομάδα μαζί με τον Τζέριαν Γκραντ που ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Ανανέωσε μέχρι το 2027 στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Μάριους Γκριγκόνις

Για να φτάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR στη κορυφή της Basket League αλλά και της Euroleague χρειάστηκε να αλλάξει ολόκληρο το ρόστερ του. Οι μοναδικοί που παρέμειναν ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τον Λιθουανό να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0evoh3mh66x)
Οι απίστευτες εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, "ανάγκασαν" του ιθύνοντες της ομάδας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 2027, με τον Γκριγκόνις να μιλάει στο επίσημο site του συλλόγου για την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι δηλώσεις του Γκριγκόνις για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό AKTOR

"Σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατά βάση πως το κλαμπ μου έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, είναι κάτι που δίνει σταθερότητα και ευτυχία στην οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Αθήνα σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε που θα είμαστε για χρόνια εδώ.

Μετά από αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν σαφώς και περίμενα μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά όχι και να τα πάρουμε όλα στην πρώτη μας χρονιά ως μια νέα ομάδα. Γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου.

Οι στόχοι νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι: να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον. Να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί θα πάμε και πάλι δυνατά την επόμενη σεζόν", ανέφερε ο Λιθουανός παίκτης που έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.