Οι άσχημες τελευταίες χρονιές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League έφεραν καίριες αλλαγές στην ομάδα. Η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ έφεραν εξελίξεις, με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ είναι κοντά στη μεταγραφή του Τζόσουα Ζίρκζι.

Μεταγραφές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην Premier League, γεγονός που έχει δημιουργήσει ενοχλήσεις στους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο, με τις αλλαγές να είναι απαραίτητες ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει ξανά στη διεκδίκηση της κορυφής.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ έφερε μία διαφορετική σιγουριά στην ομάδα, η οποία πήρε την απόφαση να επιστρέψει ξανά μετά από χρόνια στο σύλλογο ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ μαζί με τον Ρενέ Χάκε για να βρίσκονται στο πλευρό του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος δήλωσε:

"Χαίρομαι που ο Ρενέ και ο Ρουντ συμφώνησαν για να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ μας, προσθέτοντας πλούσια εμπειρία, γνώση, αλλά και νέα ενέργεια στο σταφ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσουμε το προπονητικό τιμ και να χτίσουμε πάνω στα επιτεύγματα των δύο τελευταίων ετών, ώστε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο."


Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ζίρκζι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τζόσουα Ζίρκζι, με τον Ολλανδό επιθετικό να βρίσκεται τις επόμενες ώρες στην Αγγλία για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Μπολόνια μ' ένα ποσό στα 42,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ζίρκζι να υπογράφει συμβόλαιο για 5+1 χρόνια και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη χρονιά.



Η κίνηση αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς η Μπολόνια έκανε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού και με τα χρήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως ανεβάσει την προσφορά της στον Παναθηναϊκό.