Η καρδιά... μίλησε στην περίπτωση του Γιώργου Μασούρα που αποφάσισε να παραμείνει τελικά στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε προτάσεις για μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μασούρα

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Μασούρα και ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του. Παρά το γεγονός πως ο 30χρονος είχε προτάσεις από τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Μπόχουμ, επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Έλληνας εξτρέμ είναι μέχρι το 2027 με αυξημένες οικονομικές αποδοχές, με τους "ερυθρόλευκους" να ρίχνουν πλέον το βάρος στις συζητήσεις τους με τον Αγιούμπ ελ Κααμπί αλλά και τον αρχηγό Κώστα Φορτούνη.

Ο Μασούρας βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2019 και έχει 262 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, πετυχαίνοντας 56 γκολ και μοιράζοντας 32 ασίστ. Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του μέσω των social media.


Γιώργος Μασούρας: "Θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μασούρας ανέφερε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και Κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Θα δώσουμε όπως και πέρυσι τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό προϋποθέτει πολύ σκληρή δουλειά. Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση αλλά νομίζω ότι έχουμε πλέον την εμπειρία για να κατακτήσουμε τίτλους."