Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους Legends 2004 και τους UEFA All Stars είναι γεγονός 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος, με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση να δίνει ένα συλλεκτικό νόμισμα στον Ότο Ρεχάγκελ λίγο πριν την έναρξης της αναμέτρησης.

Ένα συλλεκτικό νόμισμα έδωσε στον Ρεχάγκελ ο Γιάννης Βρούτσης πριν το φιλικό των Legends 2004

Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει γράψει τη δική του ιστορία στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, καθώς την οδήγησε στην κατάκτηση του Euro 2004, ολοκληρώνοντας ένα... θαύμα που ελάχιστοι περίμεναν με την έναρξη της διοργάνωσης στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

20 χρόνια μετά το απίστευτο κατόρθωμα της Ελλάδας, οι Legends 2004 αντιμετωπίζουν σε φιλικό του UEFA All Stars σε μία αναμέτρηση που διεξάγεται στο Έσεν και πλήθος κόσμου βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον προπονητή των επιτυχιών, Ότο Ρεχάγκελ, δίνοντας του ένα συλλεκτικό νόμισμα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει σε πολλά αντίτυπα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2mxntdtixb5)