Η εθνική ομάδα της Αγγλίας ετοιμάζεται για τον τελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία, αλλά ο Κάιλ Γουόκερ έχει πάρει ήδη το... τρόπαιο. Είναι ο νικητής στις WAGs, καθώς έχει πάρει στη Γερμανία τη γυναίκα του, αλλά και την ερωμένη του.

Το θέμα αποκάλυψαν τα βρετανικά ταμπλόιντ κι έγινε viral στο Euro 2024 της Γερμανίας, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό της Αγγλίας με την Ισπανία.

Η Άνι Κίλνερ, σύζυγος του Άγγλου αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, έχει ταξιδέψει στη Γερμανία ως... επίσημη WAG μαζί με τις άλλες συζύγους και συντρόφους παικτών, για να στηρίξει και τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα.

Μόνο που στις εξέδρες, επίσης για λόγους... υποστήριξης, είναι και η Λορίν Γκούντμαν, η γυναίκα που έβαλε... φωτιά στα βρετανικά ταμπλόιντ καθώς διατηρούσε παράλληλο δεσμό με τον Γουόκερ, όπως άλλωστε και ο ίδιος έχει παραδεχθεί.


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας SUN, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την ασφάλεια των WAGs της Αγγλίας είχαν εντολή να μην αφήσουν την Γκούντμαν να πλησιάσει τις... επίσημες συντρόφους ώστε να μην προκύψουν... μαλλιοτραβήγματα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κίλνερ ταξίδεψε στη Γερμανία με τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Γουόκερ, ενώ η Γκούντμαν πήρε μαζί της το παιδί που έχει με τον Άγγλο άσο, καθώς είχε μείνει έγκυος την περίοδο του (παράνομου) δεσμού τους.