Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται σε ρυθμούς Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου η παρουσίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Μάλιστα 60.000 φίλοι των Μαδριλένων έχουν ήδη πάρει εισιτήριο.

Επειδή η είσοδος θα είναι ελεύθερη, προκειμένου να αποφευχθούν οι τεράστιες ουρές και ενδεχόμενα προβλήματα, η Ρεάλ αποφάσισε τα εισιτήρια να εκδίδονται μέσα από ένα σύστημα πώλησης (μηδενικό κόστος) στην ιστοσελίδα της, στο οποίο και θα έχουν προτεραιότητα τα μέλη της.

Αφού τα μέλη ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους, στη συνέχεια το ευρύ κοινό θα μπορεί να αποκτήσει τα υπόλοιπα εισιτήρια.


Το παρόν σε αυτή τη φαντασμαγορική παρουσίαση θα δώσουν επίσης, θρύλοι της Ρεάλ, ενώ μάλιστα πρόσκληση έχει λάβει κι ο Ζινεντίν Ζιντάν.


Την ίδια στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός επίσης, και για τη φανέλα του με το Νο9. Το σύστημα κατέρρευσε λόγω της υψηλής ζήτησης, με τον χρόνο παραλαβής πλέον να ορίζεται σε 1,5 μήνα από την ημέρα παραγγελίας της.


Μάλιστα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έλεγαν ότι το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό στην Adidas (χορηγός ιματισμού των μερένγκες) και παρά την προετοιμασία των δύο πλευρών αποδείχθηκε ότι δεν είχαν μετρήσει σωστά τη δίψα του κόσμου. Η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να αυξήσει τη γραμμή παραγωγής προκειμένου να ανταπεξέλθει στην τεράστια ζήτηση.