Ο Παναθηναϊκός θα περάσει ένα έντονο καλοκαίρι στις μεταγραφές αναφορικά και με το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν το βάζει κάτω και είναι αλήθεια πως είχε απεσταλμένο στην Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Record",¨αναφέρει πως Σπόρτινγκ αυτήν τη φορά προσέφερε στους «πράσινους» 18 εκατομμύρια ευρώ συν τον Αλεξανδρόπουλο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ωστόσο, ούτε τώρα κατάφερε να πείσει τους «πράσινους» και να πάρει θετική απάντηση. Χθες έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί πρόταση της Μπολόνια ύψους 25 εκατομμυρίων για την παραχώρηση του Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει τον διεθνή επιθετικό αυτό το καλοκαίρι. Θέλει να τον κρατήσει για μια ακόμα σεζόν για να βοηθήσει στην εκπλήρωση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτησση του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναθηναϊκός και τι θέλει ο Ιωαννίδης

Βέβαια υπάρχει και ο Ιωαννίδης, για τον οποίο στην Πορτογαλία αναφέρουν πως έχει μιλήσει πολλές φορές με τη Σπόρτινγκ. Και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής. Η πορτογαλική ομάδα φέτος θα παίξει και στον νέο όμιλο του Champions League και είναι ένα ακόμα δέλεαρ.

Πάντως στην Αγγλία βάζουν ξανά στο κόλπο και την Ίπσουϊτς, όπου αναμένεται να επιστρέψει. Οι Άγγλοι ετοιμάζονται να επανέλθουν με ακόμη μεγαλύτερη πρόταση από τα 25 εκατ. ευρώ που προσέφεραν πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο σύλλογος της Ανατολικής Αγγλίας έχει ψηλά στην λίστα της τον 24χρονο στράικερ του "τριφυλλιού", καθώς αποτελεί τον διακαή πόθο τόσο του τεχνικού επιτελείου όσο και των ανθρώπων της διοίκησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρατήσουν εύκολα την περίπτωση της απόκτηση του Ιωαννίδη και σύντομα ετοιμάζουν νέα προσφορά προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.