Η ΑΕΚ έβαλε στο μεταγραφικό της κάδρο τον Μόουζες Οντουμπάτζο κάνοντας πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του. Ο 30χρονος δεξιός μπακ αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και το όνομα του ακούγεται καιρό στο μεταγραφικά θέματα της Ένωσης.

Ωστόσο τώρα η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Άρη για τον Οντουμπάτζο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης ζήτησε τον Πάολο Φερνάντες, τον Ζίνι αλλά και χρήματα που φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Οντουμπάτζο, για να κλείσει τις εκκρεμότητες στο δεξί άκρο της άμυνας. Και ο Νιγηριανός που γεννήθηκε στην Αγγλία και έχει αγγλική υπηκοότητα, είναι η επιλογή του Αλμέιδα για την συγκεκριμένη θέση και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η ΑΕΚ και ο Ντουά


Στο μεταξύ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με το φερόμενο ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ για τον διεθνή Ελβετό επιθετικό Κβάντβο Ντούα, παρότι από την Ένωση ξεκαθαρίζουν πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον παίκτη.

Νέο ρεπορτάζ της γκανέζικης ιστοσελίδας ''ghanasoccernet.com'' αναφέρει συγκεκριμένα πως Μπεσίκτας και ΑΕΚ θα παλέψουν για την υπογραφή του Ελβετο-Γκανέζου φορ.

Τονίζεται πιο αναλυτικά: "Ο γεννημένος στο Λονδίνο Ελβετός διεθνής κέρδισε την προσοχή και των δύο συλλόγων μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Euro 2024.

Ο Ντουά σημείωσε το πρώτο γκολ της Ελβετίας στη διοργάνωση της Γερμανίας και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μέχρι τα προημιτελικά. Ο 27χρονος πέτυχε ένα γκολ σε τρία ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, ήταν εξαιρετικός για τη Λουντογκόρετς, καθώς κέρδισε το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας την περασμένη σεζόν, σκοράροντας δέκα γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 20 αγώνες.
Η Μπεσίκτας θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της με τον επιθετικό, με τον Καμερουνέζο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ να φέρεται να αποχωρεί από τον σύλλογο, ενώ η ΑΕΚ ελπίζει να παλέψει τον ελληνικό τίτλο, προσθέτοντας τον φορ στην ομάδα της. Ωστόσο, ο Ντουά έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με τους Βούλγαρους, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν για άλλη μια σεζόν".