Ένας από τους παίκτες που έχουν τιμήσει και με το παραπάνω το μπάσκετ είναι ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ έχει μεγάλη... καψούρα για το άθλημα και αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τενερίφη και την ACB, παραμένοντας ως "εσωτερική" μεταγραφή στην ομάδα.

Συνεχίζει την καριέρα του στην ACB στα 41 του ο Μαρσελίνιο Χουέρτας

Η τρέλα του Μαρσελίνιο Χουέρτας για το μπάσκετ είναι γνωστή, καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται ακόμη και στα 41 του σαν... έφηβος. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ οδήγησε μάλιστα πριν από λίγες ημέρες τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρίγας.

Πλέον ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού, έχοντας όμως στο μυαλό του και τη συνέχεια του στο μπάσκετ, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την Τενερίφη για τα επόμενα δύο χρόνια, δείχνοντας πως δεν θα σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπάει.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Χουέρτας κατέκτησε το Basketball Champions League με την ομάδα του, ενώ βγήκε και ο MVP της διοργάνωσης. Στην ACB τερμάτισε στην κορυφή των ασίστ και βρέθηκε και στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Marce 2026