Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση για να κλείσει θέματα που αφορούν τον βασικό κορμό του ρόστερ του και μέσα σε αυτόν είναι και ο Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο θέλει με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έκανε και νέα κίνηση προς τη Γουλβς για τον Ποντένσε. Οι Πειραιώτες έχουν σύμμαχο τον παίκτη σε αυτή τη... μάχη, αλλά θέλει και λεπτούς χειρισμούς.

Η διοίκηση της Γουλβς ψάχνει το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια νέα προσέγγιση με την αγγλική ομάδα κι έδειξαν διάθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Δείγμα θετικό για να κάνει και η Γουλβς τη δική της κίνηση σε ένα θέμα που είναι ιδιαίτερο. Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και δεν θέλει να μείνει... άπραγος.

Ο Ποντένσε στη Μαρμπέγια με τη Γουλβς

Επιθυμία του είναι να πάει στον Ολυμπιακό, όπου χαίρεται το ποδόσφαιρο, και θέλει να το κάνει σύντομα. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στη Μαρμπέγια, συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αγγλικής ομάδας, ως οφείλει να κάνει αφού έχει συμβόλαιο.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι που παρακολουθιούν την προετοιμασία αναφέρουν πως τα δίνει όλα στις προπονήσεις, κάτι θετικό.

Κι όλα αυτά, όπως επισημαίνουν, ενώ η επιθυμία του δεν συμβαδίζει με αυτή της Γουλβς αναφορικά με την παραχώρησή του. Μάλιστα, στην προετοιμασία δεν είναι οι Γκονκάλο Γκεντές, Φάμπιο Σίλβα, οι οποίοι είναι προς αποχώρηση, όπως και ο Ποντένσε, ο οποίος όμως μετέχει κανονικά!

Μπορεί να είναι και μια κίνηση καλής θέλησης για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό και να αποχωρήσει. Μπορεί να είναι κι ένα είδος «πίεσης» προς τους «ερυθρόλευκους» από την πλευρά της Γουλβς. Πάντως, στην Αγγλία αναφέρουν ότι μετά τη νέα επαφή που έγινε με τον Ολυμπιακό ίσως να υπάρξουν εξελίξεις.