Σε μία κίνηση έκπληξη προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας χρονιάς στην ACB και τη Euroleague. Η "Βασίλισσα" αφού κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της τους Μάριο Χεζόνια και Έντισον Ταβάρες, προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της, αποκτώντας τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ξαβιέρ Ρατάν-Μέις.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ρατάν-Μέις η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κατάφερει να εξασφαλίσει τις σημαντικές μονάδες του ρόστερ της συνεχίζει να κάνει κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς μετά τη μεταγραφή του Αντρές Φελίζ, προχώρησε στην απόκτηση του Ξαβιέρ Ρατάν-Μέις.

Ο 30χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξωφρενική χρονιά στην VTB League με τη φανέλα της Ενισέι, έχοντας 25,4 πόντους, 4,5 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ, ενώ στο παρελθόν και τη σεζόν 2018 είχε αγωνιστεί στη Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Xavier Rathan-Mayes Highlights 26 Pts, 5 Ast vs CSKA Moscow 27.04.2024


Ο Ρατάν-Μέις πέρασε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην Ευρώπη για χάρη της "Ένωσης" αλλά αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, με τη συνέχεια της καριέρας του να τον βρίσκει στην Αυστραλία, στην Τουρκία αλλά και στη Ρωσία όπου έκανε την καλύτερη χρονιά του.