Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός κινείται με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση του στο νεο League stage του Europa League και οι υποχρεώσεις του ξεκινάνε από τη Super League.

Εξετάζει τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επικοινωνεί με τη Γουλβς για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε, κάνοντας διαδοχικές κινήσεις για την απόκτηση του, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ψάχνει να βρει και άλλες λύσεις για τη θέση του εξτρέμ.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία εξετάζουν την περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε που αγωνίζεται στη Λεχ Πόζναν και βγήκε ο καλύτερος εξτρέμ του πρωταθλήματος και αναμένεται να αποχωρήσει μετά από 2,5 χρόνια στο σύλλογο.

Ο 24χρονος Νορβηγός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Χάουγκεσουντ και Νεστ Σότρα, ενώ στη Λεχ Πόζναν σε 97 συμμετοχές έχει πετύχει 29 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστ, με το Trasfermarket να τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

𝐋𝐎𝐎𝐊 𝐖𝐇𝐀𝐓 Kristoffer Velde doing at Lech Poznan👀


Ο δημοσιογράφος, Μαξιμίλιαν Ντίσκο, έβγαλε στον αφρό την περίπτωση του Νορβηγού ποδοσφαιριστή, αναφέροντας μάλιστα πως υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία, τη Γαλλία αλλά και την Τουρκία που ενδιαφέρονται για τη μεταγραφή του.