Η φυγή των Μπερνάρ και Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό άφησε σχεδόν κενή τη θέση των εξτρέμ. Το γεγονός αυτό κάνει τους "πράσινους" να κινηθούν για τη μεταγραφή τουλάχιστον ενός παίκτη, με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία να εμπλέκουν το όνομα του Μίρτο Ουζούνι.

Εμπλέκουν τον Ουζούνι από την Ισπανία τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει λίγες ημέρες ρεπό στους παίκτες του, την ώρα που οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα συνεχίζονται με το "τριφύλλι" να ψάχνεται για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Οι "πράσινοι" είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του Κρίστιαν Παβόν με τη Γκρέμιο προς ώρας να μην έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση του, ενώ δημοσιεύματα από την Ισπανία εμπλέκουν την περίπτωση του Μίρτο Ουζούνι που αγωνίζεται στη La Liga.

#11 Myrto Uzuni#Granada CF#Goals 2024


Ο Αλβανός εξτρέμ ήταν ένας από τις αποκαλύψεις της προηγούμενης χρονιάς με τη φανέλα της Γρανάδα, γεγονός που τράβηξε το βλέμμα αρκετών ομάδων, ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι "πράσινοι" κατέθεσαν και πρόταση για την απόκτηση του.