Ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ μετά από 16 χρόνια ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και επεσήμανε τη σημαντικότητα του φιλικού αγώνα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Βασίλης Σπανούλης: "Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα"

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ προγραμμάτισε φιλικό προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, με στόχο να μπορέσουν να δουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και οι φίλαθλοι που βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (12/06) και τους ανέφερε για το πόσο διψάει ο κόσμος για να παρακολουθήσει την Εθνική Ελλάδος από κοντά, μιας και η αναμέτρηση είναι sold out εδώ και ημέρες.

"Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Είναι μισή ώρα πτήση η Θεσσαλονίκη. Είναι ήδη sold-out το παιχνίδι. Ο κόσμος διψάει να σας δει κι αυτό το έχετε πετύχει εσείς. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική Ομάδα. Να παίξουμε ένα φιλικό ακόμα και να βελτιωθούμε μέσα από αυτή την κατάσταση."