Το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "ερυθρολεύκων" στην Ευρώπη. Ο Μαροκινός επιθετικός μετά από μία επιτυχημένη πορεία στους Πειραιώτες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ελ Αραμπί ο ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην ήταν ο "κίλλερ" των προηγούμενων χρόνων, αλλά η παρουσία του όταν χρειάστηκε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν σημαντική, με τον Μαροκινό επιθετικό να αποχωρεί από το σύλλογο του Πειραιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czttv00nmddt)
Έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλεύεται το τέλος του συμβολαίου του με τους "ερυθρόλευκους". Ο Ελ Αραμπί αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κύπρο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έρχεται αύριο στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής Yussef El Arabi, μετά από καταρχήν συμφωνία που έχει προκύψει μεταξύ των δυο πλευρών", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Κύπρου.