Δεν σταματάει πουθενά το ταξίδι για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, με το Μεσολόγγι να είναι ο τελευταίος προορισμός. Οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε το UEFA Youth League με τους νέους και το Conference League με τους άνδρες και ξεκίνησαν tour για να δείξουν τις κούπες στους οπαδούς τους.

Με μηχανοκίνητη πορεία υποδέχθηκαν τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι

Ακόμη ένας προορισμός στο ταξίδι των "ερυθρόλευκων" ευρωπαϊκών τροπαίων ολοκληρώθηκε με το Μεσολόγγι να υποδέχεται τις κούπες με τεράστια χαρά. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην ιστορική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οι εκατοντάδες οπαδοί των Πειραιωτών έκαναν τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα ενώ υποδέχθηκαν τα τρόπαια με μηχανοκίνητη πορεία από την κεντρική πορεία της πόλης μέχρι και το λιμάνι που τελικά στήθηκαν οι κούπες για να γιορτάσουν οι φίλαθλοι.

koupes_mesologgi
koupes_mesologgi__
koupes_mesologgi_2
koupes_mesologgi_3


Η επόμενη στάση για τα τρόπαια του Ολυμπιακού είναι η Λευκάδα στις 13 Ιουλίου, ενώ έχει ανακοινωθεί και οι επόμενος προορισμός με τα Ιωάννινα να κλείνουν αυτό το νέο μίνι ταξίδι των "ερυθρολεύκων" κατά κύριο λόγο στη στεριά μετά από καιρό.