Η ΑΕΚ πάει να ολοκληρώσει μια δυνατή μεταγραφή που έχει να κάνει με τον Έρικ Λαμέλα. Μέρες τώρα έχει καταθέσει πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό και περιμένει την απάντηση του.

Αυτή η απάντηση στην ΑΕΚ μάλλον δόθηκε με βάση τα όσα λένε στην Αργεντινή και ήταν θετική. Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Ουριέλ Λουχτ ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των κιτρινόμαυρων και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027.

Η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ στον 32χρονο μεσοεπιθετικό, με βάση τα όσα λένε από την πατρίδα του, πλησιάζει τα 2.500.000 ετησίως.

Η θαυμαστή καριέρα του Λαμέλα

Ο Λαμέλα έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία, αφού παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής 25 φορές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Την καριέρα του την άρχισε από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.

Το like του Λαμέλα στην μεταγραφή του Περέιρα στην ΑΕΚ


Στο μεταξύ ο Λαμέλα χάρηκε και με την μεταγραφή του φίλου του Ρομπερτο Περέιρα στην Ένωση. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΑΕΚ και αφότου πόζαρε με τα κιτρινόμαυρα, ο Αργεντινός έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram.

Ανάμεσα λοιπόν στις χιλιάδες followers που του έκαναν like ήταν και ο συμπατριώτης του. Υπήρξαν και συμπαίκτες στο παρελθόν στη Ρίβερ, αλλά αν μη τι άλλο εξάπτει περισσότερο τη φαντασία των φίλων της Ένωσης.