Ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο φιλικά σήμερα Σάββατο (13/7) και είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 15:00 και είναι απέναντι στην ισχυρή βελγική ομάδα, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, η οποία πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Το δεύτερο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στις 20:00 κόντρα στην Φίτεσε. Κι όλα αυτά ενώ χθες ο ΠΑΟΚ έκανε διπλή προπόνηση με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει ανεβάσει πολύ την ένταση για να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Στο απογευματινό ραντεβού έδωσαν το παρών Καμαρά και Οζντόεφ, οι οποίοι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα μικροπροβλήματα, τα οποία τους ταλαιπώρησαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε δύο ενδεκάδες ενόψει των φιλικών του Σαββάτου.

Η πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι - Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα -Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ - Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον.

Η δεύτερη ενδεκάδα: Τσιφτσής - Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες -Καμαρά, Οζντόεφ - Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Σμυρλής και Σαμάτα.

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους για φέτος το καλοκαίρι. Θα είναι και το πρώτο με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο, μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες με απογευματινή προπόνηση.

Ατομικό ακολούθησε και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Μέσα ο Μαξίμοβιτς, με τον Σέρβο μέσο να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου. Αναμενόμενα εκτός Μπάλντοκ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Κάτρης, Φικάι, Νταμπίζας.

Αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (13/7)

15:00 Novasports Start
ΠΑΟΚ - Ουνιόν σεν Ζιλουάζ
Φιλικός Αγώνας

19:15 COSMOTE SPORT 3 HD
Κουίν οφ Σάουθ - Αμπερντίν
Premier Sports Cup

20:00 Novasports Start
ΠΑΟΚ - Φίτεσε
Φιλικός Αγώνας

21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας
Φιλικός Αγώνας

22:30 COSMOTE SPORT 4 HD
Ντάλας Γουίνγκς - Λος Άντζελες Σπαρκς
WNBA 2024