Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν έτοιμος να γυρίσει στη Super League καθώς ήταν σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν κι άλλες ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται.

Μια από αυτές είναι ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου προσέγγισε τον Σισέ για να μάθει αν είναι διαθέσιμος. Η απάντηση ηταν θετική, αλλά το θέμα είναι πως το κασέ του παραμένει ακριβό για τα δεδομένα του Ατρόμητου.

Η άλλη ομάδα που επίσης έκανε μια διερευνητική επαφή με τον Σισέ ήταν ο Άρης. Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνονται για την ενίσχυση στα στόπερ και έκαναν μια κρούση στον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος είναι στην πατρίδα του και κάνει ατομικές προπονήσεις.

Η ΑΕΚ, ο Σισέ και οι Τζιμπούρ, Πιερ Ισά


Στο μεταξύ το φλερτ της ΑΕΚ με τον Σισέ το ξεκίνησε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο παλαίμαχος επιθετικός που έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Είναι ατζέντης εδώ και κάποια χρόνια και κάνει δουλειές στην Ελλάδα.

Διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πιερ Ισά, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του Σισέ. Ο τελευταίος, που έχει επίσης αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής, έχει δώσει το ελεύθερο στον Τζιμπούρ να ψάχνει κι εκείνος ομάδα για τον Σισέ.

Η παρουσία του Σισέ στην Τουρκία


Ο διεθνής στόπερ πέρσι πήγε ως μεταγραφή στην Άδανα Ντερμισπόρ από τον Ολυμπιακό. Δεν έπαιξε πολύ όμως. Είχε μόλις 13 συμμετοχές. Η ομάδα του όμως είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, με αποτέλεσμα οι πολλες και ηχηρές απουσίες της μέσα στη σεζόν να είναι κάτι… μόνιμο.

Η τελευταία συμμετοχή του Αφρικανού ήταν στις 20 Απρίλη όταν πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Σαμσουνσπορ. Έπειτα ήταν στο πάγκο με τη Γαλατά και έμεινε εκτός αποστολής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκεί προς το τέλος ακούστηκε για έναν τραυματισμό στα ισχία, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως.