Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπρος τις... μηχανές και στο κομμάτι των μεταγραφών πέραν των ανανεώσεων με Φορτούνη, Ελ Καμπί. Μάλισστα τις τελευταίες ημέρες έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, ο Βέλντε έχει μετρήσει 29 γκολ και 13 ασίστ σε 97 συμμετοχές με τη φανέλα της, ωστόσο φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει - με το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νορβηγός εξτρέμ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Χάουγκεσουντ και Νεστ Σότρα, ενώ έχει χριστεί μία φορά διεθνής με τη Νορβηγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την ομάδα όσο και με τον 25χρονο εξτρέμ για την απόκτησή του.

𝐋𝐎𝐎𝐊 𝐖𝐇𝐀𝐓 Kristoffer Velde doing at Lech Poznan👀

Ο Βέλντε ταιριάζει στα θέλω του Μεντιλίμπαρ


Είναι ένας εξτρέμ ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό προφίλ που έχει περάσει στον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ. Τη σεζόν που τελείωσε έβαλε 13 γκολ κι έδωσε 5 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ψάχνει το επόμενο... βήμα στην καριέρα του.

Η Μπεσίκτας προσπάθησε πέρσι να τον πάρει, αλλά τα 5.000.000 ευρω φάνηκαν λίγα στην Λεχ Πόζναν. Κίνηση έκανε και η Νις.

Η συνέντευξη του Βέλντερ που μίλησε για Ελλάδα εννοώντας τον Ολυμπιακό

Πριν περίπου δέκα ημέρες, με συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ο Βέλντε διατράνωσε εκ νέου την επιθυμία του να κάνει το επόμενο βήμα σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παραδέχτηκε πως γνωρίζει το "ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία και την Ελλάδα" (σ.σ. τον Ολυμπιακό προφανώς, χωρίς πάντως να κατονομάσει κάποια), καταθέτοντας την προτίμησή του για τη La Liga, καθώς μιλάει και ισπανικά.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια διερευνητική επαφή και περιμένει να μάθει τις απαιτήσεις της Λεχ Πόζναν, οι οποίες όμως παραμένουν υψηλές, αν και ο παίκτης θα μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και η ίδια είναι... πιεσμένη.