Την περασμένη Πέμπτη οι Legends 2004 έδωσαν φιλικό στο Έσεν της Γερμανίας με την ομάδα των UEFA All Stars. Κάτι που έγινε προς τιμήν των 20 χρόνων από την κατάκτηση της Εθνικής Ελλάδος του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Στήθηκε και μια μικρή γιορτή στο Έσεν, την ιδιαίτερη πατρίδα του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος επίσης ήταν εκεί και φάνηκε σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από τότε.

Ωστόσο προέκυψε ένα θέμα αναφορικά με τον Λουίς Φίγκο και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που δεν δημιουργήθηκε από αυτούς. Αναφέρθηκε πως ο Φίγκο δεν έδωσε το χέρι στον "Ζαγόρ" δείχνοντας ακόμα ενοχλημένος από την ήττα της Πορτογαλίας από την Ελλάδα σε εκείνο τον τελικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2my1l9clcwh)

Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος οι Legends 2004 πήραν θέση γι' αυτό.

"Οι Legends 2004 αισθανόμαστε την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την UEFA και περισσότερο απ’ όλους τους UEFA ALL STARS για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν στον επετειακό φιλικό αγώνα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004.
Αποτελεί υπερηφάνεια για εμάς το ότι είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επέτειο της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος και τον ελληνισμό της Γερμανίας.

Για όλους εμάς θα ήταν περιττό, αλλά σε κάθε περίπτωση -λόγω της διάστασης που πήρε το θέμα χωρίς τον παραμικρό λόγο και φυσικά χωρίς δική μας ευθύνη- οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ξεπερνάει τα όρια του κωμικού η ιστορία με τη δήθεν μη χειραψία του Luis Figo στον αρχηγό μας, Θοδωρής Ζαγοράκης. Αποτελεί προσωπική μας παράκληση να τελειώνει εδώ ο όποιος θόρυβος για ένα παντελώς ανυπόστατο περιστατικό.

Όχι μόνο δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα με τον Πορτογάλο αρχηγό των UEFA ALL STARS, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Luis Figo και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και για το σεβασμό και την εκτίμηση που έχει σταθερά επιδείξει απέναντί μας".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2n0t5g4xo61)

Η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μέσω του προφίλ του στο instagram

"Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και τα "ανέξοδα σχόλια" θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουίς Φίγκο και τους υπόλοιπους All stars της UEFA, που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στο επετελειακό φιλικό αγώνα 20 ετών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".