Η είδηση πως η ομάδα του Ντουμπάι θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην Αδριατική Λίγκα προξένησε αρκετές απορίες και σκέψεις, καθώς λόγω των χρημάτων που υπάρχουν θα γίνουν κινήσεις στις μεταγραφές για να χτιστεί από την αρχή το ρόστερ, με τον Νεμάνια Ντάγκουμπιτς του Περιστερίου να αποτελεί τη δεύτερη κίνηση της.

Προχωράει τις μεταγραφές η ομάδα του Ντουμπάι με τον Ντάγκουμπιτς του Περιστερίου

Αρχίζει σιγά σιγά και κάνει τις πρώτες της κινήσεις η ομάδα του Ντουμπάι που αναμένεται τη νέα χρονιά να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, καθώς μετά την προσθήκη του Νέιτ Μέισον από την Μερκεζεφέντι προχώρησε στη μεταγραφή του Νεμάνια Ντάγκουμπιτς.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη Basket League με την ομάδα του Περιστερίου, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Οδήγησε μάλιστα με βασική παρουσία την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μέχρι το Final Four του Basketball Champions League.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε 7,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ με πολύ καλό ποσοστό έξω από τα 6.75 και θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Ντουμπάι, η οποία έκλεισε και προπονητή τον Γιούριτσα Γκόλεματς, καθώς η περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς τελικά δεν προχώρησε.