Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο τέταρτο φιλικό που έδωσε στην Ολλανδία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ακολουθεί, βέβαια, άμεσα και το φιλικό με την Φίτεσε όπου θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέβασε τον ΠΑΟΚ ως εξής: Ο Κοτάρσκι ήταν στο τέρμα, οι Εκόνγκ και Κουλιεράκης το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και για τα δύο άκρα είχε τους Σάστρε και Μπάμπα.

Στο κέντρο ήταν οι Τσιγγάρας, Σβαμπ ενώ μπροστά τους βρισκόταν ο Μουργκ, που στα δεξιά του είχε τον Ντεσπόντοφ και τοω Τάισον στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπράντον Τόμας.

Καλό ξεκίνημα και γκολ ο ΠΑΟΚ με Μουργκ


Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στα πρώτα 35 λεπτά του φιλικού με την Ουνιόν. Δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει φάσεις, ενώ ο ίδιος δημιούργησε αρκετές.

Μάλιστα οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν και στο σκορ στο 27'. Ο Μπράντον Τόμας ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή, μετά από ατομική ενέργεια και δόθηκε πέναλτι. Το ανέλαβε ο Μουργκ ανοίγοντας το σκορ.

Στο 31' ο Τόμας παραλίγο να αγγίξει το 2-0 με ωραίο σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Κούραση και λάθη του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησ με την ίδια ενδεκάδα καθώς αργότερα (20:00) έχει να δώσει ένα ακόμα φιλικό, αυτή την φορά με την Φίτεσε.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, από την δική της μεριά έκανε πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί πιο... φρέσκια. Μόλις στο 49' μάλιστα ευτύχησε να κάνει το 1-1 σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Ντέιβιντ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 58'. Ο Μπάμπα μετά από πολύ ωραία κυκλοφορία των παικτών στην αντίπαλη περιοχή έκανε σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Για να έρθει το 66ο λεπτό με την Ουνιόν να βάλει και δεύτερο γκολ με τον Καμπακού. Επίσης στο 70' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι μετά από σέντρα του Ντέιβιντ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο και το σκορ δεν άλλαξε.