Η πρώτη χρονιά του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τον Εργκίν Αταμάν να ψάχνει κάτι διαφορετικό στη θέση του σέντερ. Παρά το γεγονός όμως πως οι "πράσινοι" θα κινηθούν για μεταγραφή στη θέση "5" ο Πολωνός ψηλός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Μπαλτσερόφσκι παρά τη μεταγραφή που θα γίνει

Η διορία για τη λύση του συμβολαίου του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι με τον Παναθηναϊκό AKTOR πέρασε το βράδυ της 12ης Ιουλίου, γεγονός που δείχνει πως ο Πολωνός σέντερ θα παραμείνει στους "πράσινους" και τη νέα χρονιά.

Ο μάνατζερ του Μπαλτσερόφσκι, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστό πως ο Πολωνός σέντερ θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στους "πράσινους" παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην ACB για χάρη της Μάλαγα.



Ο Μπαλτσερόφσκι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, διότι ο Εργκίν Αταμάν προτιμούσε τον Ματίας Λεσόρ και ανά διαστήματα χρησιμοποιούσε τον Κώστα Αντετοκούνμπο στη θέση "5".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq68xxg8gw1)
Η απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είναι δεδομένη, με το "τριφύλλι" να ψάχνει την κατάλληλη μεταγραφή που θα... κουμπώσει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός AKTOR να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Basket League αλλά και τη Euroleague.