Συνεχίζει να ενισχύεται με σπουδαίες μεταγραφές για τη νέα χρονιά η Άστον Βίλα. Οι "χωριάτες" έφτασαν σε συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Αμαντού Ονανά, με τον Βέλγο χαφ να αλλάζει ομάδα αλλά να παραμένει στην Premier League για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον.

Αλλάζει ομάδα στην Premier League με τη μεταγραφή του στην Άστον Βίλα ο Ονανά

Η εξασφάλιση του Champions League της νέας χρονιάς από την Άστον Βίλα, έχει κινητοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση. Οι "χωριάτες" έχουν ήδη ολοκληρώσει έξι μεταγραφές και είναι προ των πυλών για την έβδομη και πιο δαπανηρή.

Ο λόγος για τον Αμαντού Ονανά - που αγωνίστηκε στο Euro 2024 με τη φανέλα του Βελγίου - ο οποίος αναμένεται να αφήσει την Έβερτον για να μετακομίσει στο Μπέρμιγχαμ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την Άστον Βίλα να δίνει 50 εκατομμύρια στην ομάδα του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα υπάρξουν και αρκετά μπόνους στην μεταγραφή αυτή, ενώ ο Βέλγος χαφ αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "χωριάτες".