Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα και θαύματα στο Euro 2024, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκλεισε τα 17 του χρόνια και ζήτησε από τους συμπαίκτες του τη νίκη στον τελικό κόντρα στην Αγγλία.

Έκλεισε τα 17 ο Γιαμάλ και είναι έτοιμος για τον τελικό του Euro 2024

Τα επιτεύγματα του Λαμίν Γιαμάλ στο Euro 2024 δεν σταματούν με τίποτα, με τον Ισπανό παίκτη να γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και που πήρε μέρος σε νοκ - αουτ φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιαμάλ στη συνέχεια πέτυχε μία απίστευτη γκολάρα στον ημιτελικό κόντρα στην Γαλλία και έγινε ο νεαρότερος που έχει βρει δίχτυα σε αγώνα του Euro, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αγγλία (14/07 - 22:00).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2l91x7zkjk1)
Ο ποδοσφαιριστής - θαύμα είχε τα γενέθλια του σήμερα (13/07), έκλεισε τα 17 και έσβησε μία τούρτα για να το γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ισπανίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στα "τρία λιοντάρια".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να γιορτάσω τα γενέθλιά μου εδώ και να φτάσω στον τελικό μαζί με όλους σας. Ως δώρο θέλω να κερδίσω την Αγγλία", ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και περιμένει από την ομάδα του να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.

Lamine Yamal: "De regalo quiero ganar a Inglaterra" | 🔴 SEFUTBOL