Ο Ουσεϊνού Μπα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα πρώτα του χρόνια με τον Ολυμπιακό, αλλά η συνέχεια του Σενεγαλέζου στόπερ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με την Μπασακσεχίρ να τον αποκτάει αρχικά ως δανεικό πέρσι και να ολοκληρώνει φέτος τη μεταγραφή του.

Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουσεϊνού Μπα από τον Ολυμπιακό η Μπασακσεχίρ

Αρκετοί παίκτες έφτασαν στον Ολυμπιακό από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και στην αρχή εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ουσεϊνού Μπα, με τον στόπερ από τη Σενεγάλη να βρίσκεται αρκετές φορές στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Μπα κατάφερε με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία κατάφερε να πείσει την Μπασακσεχίρ να τον αποκτήσει με μεταγραφή, έχοντας αγωνιστεί σε 25 αγώνες με τους τρεις από αυτούς να είναι στο Κύπελλο και αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας.

Οι Τούρκοι στην ανακοίνωση τους ανέφεραν: "Ευχόμαστε επιτυχίες στον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Μπασακσεχίρ", με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2027.