Ο Ολυμπιακός έσπασε όλα τα ρεκόρ στο συμβόλαιο που δίνει στον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει πει το ναι, αλλά μένει να βρεθεί η άκρη με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο μάνατζερ του έχουν κάνει τις κινήσεις τους αναφορικά με τους Τορόντο Ράπτορς. Παράλληλα και ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο, ενώ ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, έκανε μια νέα δήλωση, που δείχνει να είναι προς την κατεύθυνση που θέλουν Ολυμπιακός, Βεζένκοφ.

"Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις. Πέρασε δύσκολα στο ΝΒΑ πέρσι. Προσπαθούμε να βγάλουμε μία άκρη και να δούμε τι θέλει ο ίδιος να κάνει. Θα παρθεί η σωστή απόφαση. Πιστεύω πως είναι τρομερός παίκτης, είχε δύσκολη σεζόν πέρσι, αυτά συμβαίνουν, τρομερός σουτέρ. Ό,τι και να γίνει, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Τον υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο και γνωρίζουμε που κατευθύνεται η ομάδα. Οπότε ελπίζω σύντομα", είπε ο Μασάι Ουτζίρι.

Το μυθικό συμβόλαιο που έδωσε ο Ολυμπιακός στον Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός προσφέρει πενταετές συμβόλαιο που μαζί με τα πριμ αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ.

Είναι 11.000.000 ευρώ για τρία χρόνια εγγυημένα και με τις οψιόν (+1, +1) αγγίζει τα 18.000.000 ευρώ.

Αυτή είναι η τρελή προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων που δέχθηκε ο Βεζένκοβ και περιμένει να λύσει το συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 42 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA.