Ο Ολυμπιακός και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 5 χρόνια συνεργασίας. Πέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες με κατακτήσεις τίτλων και σπουδαίες προκρίσεις όπως εκείνη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο με το γκολ στην παράταση.

Ο Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ολυμπιακό στο μέλλον, αλλά από κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ελ Αραμπί, γράφοντας στο μήνυμα του:

"Σε ευχαριστούμε για όλα Γιουσέφ! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλες τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί Αρχηγέ! Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!".



Παράλληλα ανέβασε VIDEO με γκολάρες του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως και στιγμές από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Conference League.

"Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο κορυφαίος ξένος σεντερ φορ της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, ήρθε σαν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φεύγει σαν ΘΡΥΛΟΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα οικογένεια για σένα Γιουσέφ" αναφέρει η ανάρτηση των ερυθρόλευκων.



Στο μεταξύ ο Μαροκινός μπόμπερ είναι ήδη στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Στο καλωσόρισμα η κυπριακή ομάδα τον παρουσίασε μάλιστα στον κόσμο του με σκηνή από το "Pulp Fiction" του Κουέντιν Ταραντίνο.