Ο Άρης θέλει να παρουσιαστεί πιο δυνατός τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό ψάχνεται για μεταγραφές, που αποτελούν υπέρβαση, όπως το θέμα που προέκυψε με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτό πως ο Άρης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Σέρχιο Αραούχο. Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε τις επαφές της με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ, αλλά και με τον εκπρόσωπο του.

Ωστόσο τα νούμερα που άκουσε είναι απαγορευτικά για την συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν συζητούσε με την ΑΕΚ για νέο συνβόλαιο ήθελε ετήσιες απολαβές κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Με τον Άρη σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αλλά λέγεται πως τα οικονομικά δεδομέμα, που έμαθαν οι "κίτρινοι" ξεπερνούσαν κατά πολύ τις δυνατότητες τους.

Ο Άρης, ο Μορόν και ο Αραούχο


Φήμες λένε πως το θέμα ίσως συνδεθεί με αυτό του Λορέν Μορόν. Για τον οποίο υπάρχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Μια από αυτές έχει να κάνει με ομάδα από την Αραβία, όπου τα χρήματα για τον πρώτο σκόρερ της Super League, είναι πολλά και δελεάζουν και τον Άρη.

Ο Διούδης πάει στην Τουρκία


Στο μεταξύ ο Σωκράτης Διούδης με τον οποίο Άρης ήταν σε συζητήσεις για επιστροφή του στην ομάδα πάει στην Τουρκία για χάρη της Γκαζιαντέπ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Ζαγκλέμπιε τελικά ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο και παρουσιάστηκε ως... Batman, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας!

Έτσι, ο Διούδης , ο οποίος πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις με 12 clean sheets κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.