Συνεχίζονται οι μεταγραφές για τους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς μετά τον Νίκο Καρέλη που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία, σειρά πήρε ο Σωκράτης Διούδης που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Πολωνία και να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γκαζιαντέπ.

Μεταγραφή πήρε στην Γκαζιαντέπ ο Σωκράτης Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης έφτασε μία... ανάσα από τον Άρη, αλλά ο όρος στο συμβόλαιο του με την Ζαγκλιέμπιε τον έκανε να κοιτάξει κι άλλες περιπτώσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, με την Γκαζιαντέπ να είναι εκείνη τελικά που συμφώνησε μαζί του.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια στην Πολωνία, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 12 από αυτά. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις έκαναν την ομάδα από την Τουρκία να τον προσεγγίσει και να τον ανακοινώσει ως... Μπάτμαν.

"Η Γκαζιαντέπ έφτασε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Σωκράτη Διούδη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε για τη Ζάγκλεμπιε Λουμπίν.

Η νέα μας μεταγραφή, ο Σωκράτης Διούδης, που έχει το ψευδώνυμο "Μπάτμαν", υπέγραψε επίσημα υπό την παρουσία του προέδρου, Μεμίκ Γιλμάζ και του αντιπροέδρου, Ιμπραΐμ Ντιτζλέ. Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Διούδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες."