Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένει τον τελικό του Euro 2024, με την Ισπανία και την Αγγλία να κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Αρκετά στοιχήματα έχουν παιχτεί στο συγκεκριμένο αγώνα, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να κάνει τη δική του πρόβλεψη.

Πόνταρε 100.000 στον τελικό του Euro 2024 ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στον τελικό του Euro 2024 (14/7 - 22:00) και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ανυπομονούν για την εξέλιξη του αγώνα καθώς αμφότεροι θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο σ' έναν αγώνα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν στοιχηματίσει στον συγκεκριμένο αγώνα, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να υπερβαίνει ίσως λίγο το όριο. Ο 36χρονος Ιρλανδός δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα "τρία λιοντάρια" και για αυτό το λόγο πόνταρε στη νίκη της Ισπανίας.

"Παιδιά, η Ισπανία θα κερδίσει 3-1 αύριο. Έχω ποντάρει 100.000 ευρώ, το οποίο έδινε 19/1. Αυτό το αποτέλεσμα αν έρθει θα μου δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως θα πάρω και 1.1 εκατομμύρια ευρώ αν απλά κερδίσει η Ισπανία. Το παιχνίδι θα είναι στα γενέθλιά μου. Αύριο. Καλή τύχη και παρακαλώ", ανέφερε ο ΜακΓκρέγκορ που είναι έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη των "φούριας ρόχας".