Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει την Τρίτη (16/7) τον Κιλιάν Εμπαπέ και θα γίνει χαμός στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Έγινε γνωστό πως διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια.

Μια μεταγραφή η οποία ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί από πέρσι. Καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο σταρ, αλλά δεν κατάφερε να τα βρει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που έγινε αυτό το καλοκαίρι όπου ο Εμπαπέ έμεινε ελεύθερος καικ πήγε τελικά στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός.

Στο μεταξύ ο Γάλλος άσος σκέφτεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ouest france, ο Γάλλος σούπερ σταρ κι η οικογένειά του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά γαλλικής Καέν, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2.

Η ομάδα της Νορμανδίας ανήκει στην αμερικανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Oaktree Capital Management, στην οποία ανήκει επίσης, κι η πρωταθλήτρια της Serie A, Ίντερ.

Πρόσφατα ωστόσο, η Oaktree ενημέρωσε πρόσφατα τον μέτοχο που κατέχει το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν, Πιέρ Αντουάν Καπτόν, ότι θα αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Έτσι, η οικογένεια του Εμπαπέ θέλει να επενδύσει και να αποκτήσει το πλειοψηφικό μερίδιο της ιδιοκτησίας του συλλόγου, αυξάνοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων τους.