Η Μπενφίκα ξόδεψε πέριπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Παυλίδη από την Άλκμααρ. Ο Έλληνας επιθετικός φρόντισε από την πρώτη κιόλας ημέρα που αγωνίστηκε με την πορτογαλική ομάδα να βγάλει τα λεφτά του, αλλά ήταν άτυχος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Θα χειρουργηθεί ο Βαγγέλης Παυλίδης μετά τον τραυματισμό του στα σκαλιά

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την καριέρα του Μπενφίκα έχοντας ήδη τρία γκολ σε δύο παιχνίδια με την ομάδα των "Αετών" της Λισαβόνας. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Θέλτα και σκόραρε δύο γκολ.

Πριν βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ όμως, ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε μία άσχημη πτώση στα σκαλιά του γηπέδου με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μέση του. Μπορεί να συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται αλλά οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τελικά ο τραυματισμός του Έλληνα στράικερ είναι στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, γεγονός που δεν αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.