Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, ο Κάρλος Αλκαράθ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους "φούριας ρόχας" για να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έστειλε το μηνυμά του για το Euro 2024 ο Αλκαράθ μετά την κατάκτηση του Wimbledon

4329733
4329734
4329735
4329736

Ο Κάρλος Αλκαράθ με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο στη Μεγάλη Βρετανία, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί και στο χορτάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλκαράθ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ρωτήθηκε και για τον τελικό του Euro 2024, εκεί που η χώρα του, η Ισπανία, αντιμετωπίζει την Αγγλία. Το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP ανέφερε πως εκείνος έκανε τη δουλειά του και έδειξε τον δρόμο στους "φούριας ρόχας".

"Σίγουρα μαζί με την ομάδα μου αλλά ακόμα δεν ξέρω που θα είμαι. Θα το δω σίγουρα. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Οπότε ας δούμε στο ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα το δω και ας δούμε ποιος θα κερδίσει", ανέφερε ο Ισπανός τενίστας στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον τελικό του Euro 2024.