Λίγες ώρες μετά το συγκινητικό αντίο του Ολυμπιακού στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ήρθε η ώρα του Μαροκινού επιθετικού να αποχαιρετήσει τους "ερυθρόλευκους", αφού επέλεξε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Είπε το δικό του... αντίο στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί 

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό στράικερ να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ των "ερυθρόλευκων" στην Ευρώπη και να αγαπιέται πολύ από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να τον πείθει μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι "ερυθρόλευκοι" τον αποχαιρέτησαν με μία συγκινητική ανάρτηση, και ο "πιστολέρο" με τη σειρά του είπε το δικό του αντίο στους Πειραιώτες, αναφέροντας πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

"Μετά από πέντε καταπληκτικά χρόνια, είναι η ώρα για ένα νέα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Πετύχαμε τόσα πολλά μαζί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες αυτές τις αναμνήσεις που έχω από αυτό το καταπληκτικό μέρος. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για όλα. #πιστολέρο".