Ένας από τους παίκτες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του από νωρίς στο εξωτερικό είναι ο Δημήτρης Νικολάου, με τον Έλληνα στόπερ να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Σπέτσια και να παίρνει τελικά μεταγραφή στην Παλέρμο.

Μεταγραφή στην Παλέρμο για τον Δημήτρη Νικολάου που συνεχίζει στην Ιταλία

Ο Δημήτρης Νικολάου έχει αποδείξει πως του ταιριάζει αρκετά η Ιταλία. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Serie A με τη φανέλα της Σπέτσια και αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του για τα επόμενα χρόνια.

Ο 25χρονος στόπερ αγωνίστηκε 112 φορές με τη Σπέτσια, σημειώνοντας και δύο γκολ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Έμπολι για 52 αγώνες. Πλέον συνεχίζει στην Ιταλία αλλά αυτή τη φορά στη Serie B, καθώς πήρε μεταγραφή για την Παλέρμο, η οποία τον ανακοίνωσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

"Η Παλέρμο ανακοινώνει ότι απέκτησε τις υπηρεσίες του Δημήτριου Νικολάου από την Σπέτσια. Ο παίκτης, ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο το πρωί (σ.σ. Δευτέρα) στη συνέντευξη Τύπου, μετακομίζει οριστικά κι εντάσσεται στο Viale del Fante Club έως τις 30 Ιουνίου 2028. Ο Δημήτριος καλωσορίζεται στο Παλέρμο από το City Football Group, τον πρόεδρο Μίρι και ολόκληρη την οικογένεια των rosanero."