Η κατάκτηση του Conference League έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεκινήσει αργότερα από κάθε άλλη ομάδα τον προγραμματισμό της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" αναχώρησαν για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα απαιτητική χρονιά.

Ταξίδεψε για την Ολλανδία ο Ολυμπιακός για την προετοιμασία του

Ο Ολυμπιακός έχοντας το μπόνους των τουλάχιστον δύο εβδομάδων παραπάνω ξεκούρασης, ταξίδεψε για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις και θα παίξουν δυνατά φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι διαφοροποιήσεις στο ρόστερ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Φιορεντίνα είναι πολλές, καθώς υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις, αλλά και κάποιες σημαντικές προσθήκες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη πλευρά του περιμένει τους Φορτούνη και Ελ Κααμπί που δεν έχουν απαντήσει ακόμη στις προτάσεις ανανέωσης της ομάδας.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Γιώργος Μασούρας που θα αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια στους Πειραιώτες, αλλά και οι Στάμενιτς, Γκαρθία, Κοστίνια, Αναγνωστόπουλος που αποτελούν τις μέχρι τώρα μεταγραφές των "ερυθρολεύκων".

anaxwrisi_olympiakos
anaxwrisi_olympiakos_1
anaxwrisi_olympiakos_2
anaxwrisi_olympiakos_3