Η Αργεντινή κατάφερε παρά τις... αντιξοότητες που αντιμετώπισε να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Copa America. Η "αλμπισελέστε" επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας στην παράταση, σ' έναν αγώνα που ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε ως τραυματίας ξεσπώντας σε κλάματα.

Η αναγκαστική αλλαγή και τα κλάματα του Μέσι στον τελικό του Copa America

Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση κόντρα στην Κολομβία ένιωσε ενοχλήσεις και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρικό επιτελείο πήγε από πάνω του για να του παρέχει φροντίδα, αλλά ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι δεν κατάφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ps1sl1rw35)
Την ώρα που έβγαινε από το γήπεδο, ο κόσμος τον αποθέωσε με συνεχόμενα χειροκροτήματα. Ο Μέσι όπως ήταν λογικό "φορτίστηκε" αρκετά συναισθηματικά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με κλάματα, με τους συμπαίκτες του στον πάγκο να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pry08u0ngx)

Η αφιέρωση του Λαουτάρο και το χαμόγελο... ευτυχίας του Λιονέλ Μέσι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες όμως ήταν για ακόμη μία φορά εκεί και πήρε την Αργεντινή από το χέρι και της έδωσε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο Copa America. Ο στράικερ της Ίντερ μετά το τέρμα που πέτυχε έτρεξε να αγκαλιάσει τον Μέσι, δείχνοντας του τον σεβασμό του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ptaf906y21)
Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης όμως όλα είχαν αλλάξει για τον σπουδαίο παιχταρά, καθώς όπως μετά τη βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο, έτσι και μετά το κλάμα ακολουθεί το χαμόγελο. Ο Μέσι - που κατηγορήθηκε πολλές φορές για τις επιτυχίες που δεν είχε με την "αλμπισελέστε" - κατάφερε να σηκώσει το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο με τη χώρα του μετά το Copa America 2021 και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ptir3bhcnl)