Η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στα γήπεδα των ΗΠΑ και το Copa America ήταν εξαιρετική. Ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάολο οδήγησε την Κολομβία μέχρι τον τελικό και παρόλο που ηττήθηκε από την Αργεντινή, πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ.

Πολυτιμότερος παίκτης του Copa America ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο απίστευτος Χάμες Ροντρίγκες έφτασε την Κολομβία μέχρι τον τελικό του Copa America, αλλά δεν κατάφερε να της δώσει την κούπα, καθώς ηττήθηκε από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού όμως να βγαίνει ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pueyviur61)
Ο Χάμες είχε συνολικά πέντε ασίστ και ένα γκολ, έχοντας κάνει και το δικό του ρεκόρ στα Copa America, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που είχε άμεση σχέση σε τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο αγώνα κόντρα στον Παναμά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2q15dxmlcd5)

Πρώτος σκόρερ του Copa America ο Λαουτάρο Μαρτίνες - Καλύτερος τερματοφύλακας ο Εμιλιάνο Μαρτίνες

Πέραν του βραβείου του MVP δόθηκε κι εκείνο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι εκείνος που το παρέλαβε. Ο "χρυσός σκόρερ" του τελικού πέτυχε πέντε γκολ συνολικά και οδήγησε εκ του ασφαλούς την Αργεντινή στο τρόπαιο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pul279luu1)
Όπως αναμενόταν, κορυφαίος τερματοφύλακας του Copa America αναδείχθηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, με τον γκολκίπερ της Άστον Βίλα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να χαρίζει την πρόκριση στην "αλμπισελέστε" στον ημιτελικό στη διαδικασία τον πέναλτι κόντρα στο Εκουαδόρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2puhlp7yoax)