Η παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι το θέμα που "καίει" περισσότερο τους οπαδούς των "πρασίνων". Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά περιμένει να λήξει το θέμα τυπικά μετά την προθεσμία στο NBA.

Έδειξε... παραμονή στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στον Παναθηναϊκό AKTOR και του άλλαξε όλη τη... σύγχρονη ιστορία με τις εμφανίσεις του. Μαζί με τον Κώστα Σλούκα ήταν οι βασικοί πυλώνες που οδήγησαν το "τριφύλλι" να επιστρέψει ξανά στην κορυφής της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wmtglw6mox)
Λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για το NBA, ο Ναν θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, ανεβάζοντας μία ανάρτηση από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της Euroleague, μεταφέροντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Αμερικάνος γκαρντ άλλωστε είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της βράβευσης του για τον πιο δημοφιλή παίκτη της χρονιάς πως οι φίλαθλοι των "πρασίνων" πρέπει να ετοιμάζονται για μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ολοκληρώθηκε.

nunn