Είναι ευρέως γνωστό πως οι Άγγλοι οπαδοί έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο αλκοόλ, κάτι που τις περισσότερες φορές τους κάνει πιο ευάλωτους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον τελικό του Euro 2024 καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πλακώθηκαν μεταξύ τους.

Πλακώθηκαν μεταξύ τους οι Άγγλοι οπαδοί στον τελικό του Euro 2024

Η Αγγλία έφτασε ακόμη μία φορά σε τελικό Euro αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Το πολυακουσμένο "It's coming home" δεν ειπώθηκε ούτε αυτή τη φορά και οι οπαδοί της ομάδας το πήραν πολύ άσχημα όπως φάνηκε και στις κινήσεις τους.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που ουσιαστικά έστεφε Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξανά την Ισπανία μετά από 12 χρόνια, οι φίλαθλοι των "τριών λιονταριών" που βρίσκονταν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ξεκίνησαν να πλακώνονται μεταξύ τους, με το αλκοόλ να κάνει τη δουλειά του.



Σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα βγήκαν βίντεο στη δημοσιότητα πως υπήρξαν συρράξεις και εκτός του γηπέδου, με τους οπαδούς της Αγγλίας και της Ισπανίας να πιάνονται στα χέρια, αλλά η αστυνομία της Γερμανίας ενήργησε και ηρέμησε η κατάσταση.