Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει έστω και με δυσκολία της Κολομβίας στον τελικό του Copa America και κατέκτησε τον τίτλο. Το τρόπαιο αυτό ήταν το 45ο για τον Λιονέλ Μέσι που πλέον βρίσκεται μόνος του στην πρώτη θέση, γράφοντας για ακόμη μία φορά ιστορία.

Έφτασε τους 45 τίτλους στην καριέρα του με το Copa America ο Λιονέλ Μέσι

Δίπλα στις λέξεις "τίτλος" και "τρόπαια" θα πρέπει να γραφτεί το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος μάγος βοήθησε την Αργεντινή να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας του Copa America και έφτασε τα 45 τρόπαια που έχει κερδίσει στην καριέρα του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 44 τον "παλιόφιλο", Ντάνι Άλβες.



Ο Μέσι έχει κάνει τα πάντα πλέον στην καριέρα του, καθώς πλέον δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα για τις επιτυχίες του στην "αλμπισελέστε" μιας και κατάφερε να κατακτήσει μαζί της δύο συνεχόμενα Copa America αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2puwbtljg5d)
Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πλέον έχει κατακτήσει στην καριέρα του πλέον δύο φορές το Κόπα Αμέρικα, μία φορά το Μουντιάλ, μία φορά το Finalissima, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο U20 με την εθνική Αργεντινής.



Σε συλλογικό επίπεδο έχει σηκώσει τέσσερις φορές το Champions League, άλλες δέκα το πρωτάθλημα, επτά το Κύπελλο και οκτώ το Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο πρωταθλήματα και ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας, το Λιγκ Καπ στο MLS, ενώ έχει πάρει από τρεις φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.