Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις ημερομηνίες τις οποίες θα αγωνιστεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να θέλουν να του πάρουν τα σκήπτρα. Η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου και η τελευταία της κανονικής διάρκειας 8-9 Μαρτίου.

Στις 17-18 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Super League

Μία ημέρα πριν από την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, η Super League έκανε γνωστές τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσει αλλά και θα τελειώσει η κανονική διάρκεια. Η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου και η τελευταία στις 8-9 Μαρτίου.

"Δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League της 10ης Ιουλίου 2024.

Μετά την Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου, θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25", ανέφερε η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής.