Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχωράει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σβέριρ Ίνγκασον που αγωνίζεται στην Μίντιλαντ. Ο Ισλανδός αμυντικός μετακινήθηκε στη Δανία από τον ΠΑΟΚ έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αμυντικό που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει τις θέσεις στους στόπερ, με τον Ίνγκασον να είναι η επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Δανία με τη φανέλα της Μίντιλαντ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ίνγκασον έπαιξε για τέσσερα χρόνια στον "Δικέφαλο του Βορρά" αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Από το 2019 μέχρι το 2023 που ήταν κάτοικος Τούμπας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ σε 148 εμφανίσεις είχε 15 γκολ.

Η προσθήκη του Ισλανδού θα δώσει... χώρο στον Αράο να παίξει ξανά στη φυσική του θέση, καθώς θα προσθεθεί στην εξίσωση μαζί με τους Γεβντάι και Σένκενφελντ, ενώ ο προπονητής των "πρασίνων" μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του Ίνγκασον, Μάγκνουσον.