O Αγιούμπ Ελ Κααμπί πραγματοποίησε μία απίστευτη πρώτη σεζόν στον Ολυμπιακό, και αρκετοί μνηστήρες ερίζουν για την απόκτηση του. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης στον Μαροκινό επιθετικό, τον οποίο αναμένουν τις επόμενες ώρες στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναμένεται στην Ολλανδία τις επόμενες ώρες για τον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να υπερβεί τα όρια του στην περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάνοντας του μία πρόταση ανανέωσης που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει δεχθεί κρούσεις για μεταγραφή και από άλλες ομάδες και δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

Τη δεδομένη στιγμή όμως ο Ελ Κααμπί ανήκει στους "ερυθρόλευκους" καθώς ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιο του για ένα χρόνο ακόμη, καθώς συμπλήρωσε το 75% των συμμετοχών που έπρεπε, γεγονός που τον κάνει να ταξιδέψει για την Ολλανδία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμφώνησε να δώσει παραπάνω άδεια στον επιθετικό του που αγωνίστηκε με την εθνική του σε προκριματικά, αλλά τον περιμένει τις επόμενες ώρες για να συμπεριληφθεί μαζί με τους συμπαίκτες του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.