Ο Ολυμπιακός οδεύει προς... χωρισμό με τον Κώστα Φορτούνη, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Κάτι που έχει να κάνει με το γεγονός ό,τι δεν θα τον περιμένει άλλο για να δώσει την απάντηση του στην εξαιρετική πρόταση ανανέωσης.

Οι δύο πλευρές είχαν κάνει πολλές επαφές το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα ο Ολυμπιακός λέγεται πως είχε ανεβάσει την πρόταση του κοντά στσ 2.500.000 ευρώ ετησίως. Συμμβόλαιο, που είναι το πιο υψηλό και το οποίο προσφέρθηκε και στον Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Ωστόσο ο 31χρονος μεσο-επιθετικός όμως φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να αλλάξει ρότα στην καριέρα του. Φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση που έχει από τη Σαουδική Αραβία.

Προς συμφωνία ο Φορτούνης με τη νέα ομάδα του Γιώργου Δώνη


Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως δέχθηκε πρόταση από τη νέα ομάδα όπου πήγε προπονητής ο Γιώργος Δώνης, την Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα εκεί αναμένεται να πάει με συμβόλαιο άνω των 3.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε τον "Φόρτου" και στην προηγούμενη ομάδα που ήταν, την Αλ Γουέντα! 

Ολυμπιακός και Φορτούνης ήταν 10 σερί χρόνια μαζί


Ο Κώστας Φορτούνης, που αποτελεί παιδί του Ολυμπιακού, ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν (49 αγώνες, 11 γκολ, 19 ασίστ), ενώ συνολικά έχει 343 συμμετοχές, 94 τέρματα και 106 ασίστ.

Σε αυτά τα 10 χρόνια πανηγύρισε το καλοκαίρι τον τίτλο του Conference League, ενώ στη φαρέτρα του έχει επίσης, έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Ωστόσο τώρα πήρε την απόφαση να αρνηθεί την πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες και να προτιμήσει τα... πετροδόλαρα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, εκφράζοντας του την επιθυμία να μείνει στην ομάδα, αφού αποτελεί μέλος του βασικού κορμού. Ωστόσο ούτε αυτό στάθηκε ικανό να πείσει τον έμπειρο άσο από το να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.