Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες που αφορούν στην υπόθεση εκβιασμού εναντίον της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, ο βασικός κατηγορούμενος είχε κλέψει μεγάλο όγκο ιδιωτικού υλικού, το οποίογέμιζε δύο σκληρούς δίσκους!

Την περασμένη εβδομάδα η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον Μάρκους Φ. (52 ετών), ο οποίος είχε εργαστεί ως φύλακας για την οικογένεια Σουμάχερ.

Έχει ήδη καταδικαστεί για 100 περιπτώσεις απάτης και είχε εργαστεί στο σπίτι του Γερμανού πρώην οδηγού για τουλάχιστον πέντε χρόνια και προφανώς έκανε αδίστακτη κατάχρηση της εμπιστοσύνης της οικογένειας.

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι εκβιαστές είχαν συνολικά περίπου 1.500 αρχεία στην κατοχή τους

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος απέσπασε αμέτρητα δεδομένα όταν έφυγε στις αρχές του 2021. Οι εκβιαστές είχαν συνολικά περίπου 1.500 αρχεία, στα οποία περιλαμβάνονται φωτογραφίες, βίντεο, λίστες φαρμάκων και ιατρικά αρχεία από τον φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το σοβαρό του ατύχημα κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στις γαλλικές Άλπεις.

Ο Μάρκους Φ., ο οποίος ήταν προφανώς βαριά χρεωμένος, ήλπιζε ότι θα μπορούσε να εξαγοράσει τη... σιωπή του και ζητούσε 15 εκατομμήρια ευρώ για να μην διαρρεύσει το ακριβές περιεχόμενο των αρχείων.

Τον εκβιασμό τον ανέθεσε στον μπράβο Γιλμάζ T. (53 ετών) από το Βούπερταλ, αλλά η γερμανική αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με τον γιο του Ντάνιελ Λ. (30 ετών). Η ανάκριση τους οδήγησε στον «εγκέφαλο» της υπόθεσης.