Η καρδιά των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR "πήγε" ξανά στη θέση της καθώς ο Κέντρικ Ναν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του και περίμενε να ολοκληρωθεί η προθεσμία για το NBA.

Ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη "μεταγραφή" του ο Παναθηναϊκός AKTOR - Έμεινε στην ομάδα ο Ναν

Η μεγαλύτερη "μεταγραφή" για τον Παναθηναϊκό AKTOR ολοκληρώθηκε. Ο Κέντρικ Ναν θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ και τη νέα χρονιά, καθώς η προθεσμία για την επιστροφή του στο NBA έληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Ιουλίου, χωρίς να δεχθεί κάποια πρόταση τελικά.

Η άφιξη του Αμερικάνου γκαρντ στους "πράσινους" μεσούσης της σεζόν του άλλαξε την εικόνα και τον οδήγησε ξανά στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Ο Κέντρικ Ναν βοήθησε πολύ την ομάδα να κατακτήσει τους τίτλους σε Basket League και Euroleague.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ βγήκε και ο πιο δημοφιλής παίκτης της λίγκας.

Στη Euroleague, ο Ναν είχε ακόμη καλύτερα νούμερα καθώς μέτρησε 16 πόντους μέσο όρο με 95,9% στις βολές, 2,7 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ και πλέον ανυπομονεί για τη δεύτερη χρονιά του στην Ευρώπη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του "τριφυλλιού".