Ο Αγκιμπού Καμαρά ήρθε στον Ολυμπιακό και από την πρώτη κιόλας του συμμετοχή ξεχώρισε για το πάθος του αλλά και την πίεση που ασκούσε στους αντιπάλους του. Στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς έγινε ακόμη καλύτερος, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμενε, με τους "ερυθρόλευκους" να τον παραχωρούν με μεταγραφή στη Λουντογκόρετς.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε με μεταγραφή τον Αγκιμπού Καμαρά στη Λουντογκόρετς

Ακόμη μία μεταγραφή του Ολυμπιακού από τη Γαλλία αποχωρεί όπως όλα δείχνουν οριστικά από το σύλλογο. Μετά την παραχώρηση του Ουσεϊνού Μπα στη Μπασακσεχίρ και τη φυγή του Μαντί Καμαρά για τον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα για να φύγει από την ομάδα και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο διεθνής με τη Γουινέα ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις στους "ερυθρόλευκους", έκανε φοβερή πρώτη χρονιά με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν και οι δύο πλευρές τις επόμενες σεζόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cm3hy7t70q4p)
Αρχικά δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο για 1,5 χρόνο έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πλέον, ο Αγκιμπού Καμαρά αλλάζει μια και καλή ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κοστίσει 2 εκατομμύρια ευρώ στο σύλλογο της Βουλγαρίας.



Ο Αγκιμπού είχε αποκτηθεί από τη δεύτερη ομάδα της Λιλ και είχε κοστίσει εκείνη τη περίοδο στους "ερυθρόλευκους" κοντά στα 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ στους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό 7 γκολ, πανηγυρίζοντας και ένα πρωτάθλημα της Super League.